Khiii!!

No tärppäs se kerrankin. Tulin nyt sitten valituksi tuohon työkkärin Ammattitaitoinen myyjä - kaupan alan täydennyskoulutukseen. Jej :) Varmasti paljon hyödyllistä asiaa tiedossa, mm. päivitystä englanninkielisessä asiakaspalvelusanastossa ja todellakin tarpeeseen tulevaa ruotsinkielistä palvelusanastoa! Ei mitään hajua miten mikäkin asia pitäisi ruotsiksi sanoa jos nyt joutuisi sellaiseen tilanteeseen. Ja lisäksi tuohon kuuluu työharjoittelu, vois vaikka miettiä kysyvänsä sieltä Muovitukusta paikkaa.. :)
Nyt on sitten joulukuun puoliväliin asti jotain tekemistä ja rahallinen puolikin on jokseenkin turvattu. Lisäksi joulukuussa tulee vielä veronpalautuskin! Voisin mennä juhlimaan kurssin alkua kampaajalle, ensi tilistä.

Jaksoin eilen jopa käydä ihan pikkiriikkisellä kävelykierroksella vanhan kameran kanssa. Ärsyttävää kun sellainen pikkuinen kipeä olo jatkuu koko ajan. Ei niiskututa kauheasti tai mitään varsinaista, on vain inhottava olo. Ja olen väsynyt koko ajan. Miehellä on vähän sama, epäilee että on saanut uusitun nuhan töistä, tai jonkun pöpön poikasen oikeastaan, sellaisen joka ei iske enää kunnolla vaan tällalailla ärsyttävästi.


Mitä nuo ruskeapäiset mötikkäiset ovat oikealta nimeltään? Itse en millään muista, muistan vain sen miksi äiti niitä aina sanoi: papin pippeleiksi. Tosin syytä nimitykselle en tiedä.... Tai siis voin kyllä arvailla, mutta tuota... :D


Pihlajatkaan eivät ole vielä joka paikassa oikein kunnon marjassa.


Kuka arvaa mikä kuva on tulossa? ;D

Ei ole oikeastaan mitään järkevää kirjoitettavaa tällä erää enempää, poistun pelamaan naamakirjaan..