Kävin taas vähän ulkoilemassa, tällä kertaa suoritin vähän raskaampaa ulkoilua ja kiipesin ylös pikkuiselle "vuorelle", en nyt muista mikä ihme sen nimi oli, sanoin sen juuri miehelle, ja unohdin samantien. Mutta korkealla olin. Olen siinä mielessä seikkailija, että minun pitää aina mennä joka paikkaan "polkujen vierestä", eli niistä hiukan hankalammista paikoista. Turha kai sanoa, että lievempi kulkijaystävällinenkin reitti sinne ylös olisi ollut... :D Mutta mie olen aina ollut sellainen mettien könyäjä. :)
Tässä sekalaisia ja ei niin hyviä kuvia reissun varrelta:
546582.jpg
Löysin valkovuokkojakin. :) Hieman aikaisessa ovat.

546574.jpg 
Ehdin napata koneestakin kuvan :D

546576.jpg
Pitkospuut.

546577.jpg
En tiedä mitkä nämä ovat, mutta tutkia piti. Hyvä etten lähtenyt näitä pitkin ylös.. Uteliaisuus se oli se mikä kissankin tappoi... :D

546575.jpg
Täällä istuksin jonkin aikaa. Ihana ihana paikka, näkyi koko Raisio! Toisella puolella Raision tehtaat (nuo kuvassa) ja toisella puolella kaupunkia ja jopa Mylly näkyi. Aika huimaa. Ihanan rauhallinen paikka, menen tuonne varmaan sunnuntaina uudelleen aurinkoa ottamaan jos on nätti ilma ja mies menee kavereineen taas ampua räsikimään radalle.
Tämä paikka on ihan luontopolkujen keskellä, mutta silti niin rauhallinen, vain yksi koiranulkoiluttaja meni ohi. En tiedä sunnuntaista sitten, saattaa olla suositumpi paikka.

546573.jpg Kelopuu.

546580.jpg Up, up to the skyes!

546579.jpg 
Raision tehtaita koko komeudessaan. Täällä on vielä isompi versio (jossa näkyy mm. sataman iso nosturkikin).

Oli kyllä ihana reissu, harmi vain että tuuli niin kovasti. Näin jos jonkin sortin lintua ja pörriäistä ja kevät on kukassa ja silmussa! :) <3

546608.jpg

Nyt menen katsomaan Olet mitä syöt. Eväänä teemuki, omena-päärynäjogurtti ja 2 suklaamunaa. :D